Ligesom filter-funktionen i Excel kan du med fordel bruge “Søg, Slice & filtrer”funktionen i inact Now. Den fungerer på samme måde og vil give dig et bedre og mere præcist overblik over det du har brug for.

Du kan vælge at benytte søgefeltet til højre, filtreringsmulighed som er fastgjort af en administrator eller tilføje et filter ved hjælp af det grønne kryds.

Eksempler på søgninger:

• ID for kunde-, leverandør- eller varenummer.
  • Gruppe for eksempel kunde-, leverandør- eller varegruppe.
  • Ansvarlig for eksempel sælger, indkøber eller kategoriansvarlig.

Søgning Reports

Uanset hvilket view du befinder dig kan du altid benytte søg & filtrer-funktionen:

For eksempel:

• Se hvordan varenumrene for en leverandør fordeler sig i under Matrix view.
  • Se udviklingen på dine KPI’er per kunde eller leverandør i under Trend view.
  • Se listen over kunder for en bestemt sælger under Grid view.