Actions er de påkrævede handlemuligheder, du kan vælge når arbejder med en Actions.

Actions afhænger af formålet med strategien og arbejdsopgaverne Action’en er baseret på.

Hvis du har brug for at ændre din Action eller de kolonner som Action’en indeholder kan du nemt og hurtigt ændre dette ved at bruge plusset eller edit knappen til højre for kategorierne.

Se hvordan herunder.

Du kan også tilføje Kategorier inde i Kategori editoren

Se hvordan her:

Change Action Checklist

Du kan samtidig skelne mellem, færdige eller ikke færdige kategorier.

Hvis du vælger en kategori til at være “Not Complete” vil den stadig tælle i det overordnede “To do” tal som du kan se fra din forside eller ved siden af Action titlen.

Du skifter en kategori op eller ned fra Complete til Not Complete ved hjælp af pilene i instillingerne. Se hvordan herunder.

Complete:NotComplete CL

Herunder kan du se nogle eksempler på Actions.

En Action med fokus på overlager:

excess inv value Top 50

En Action med varenumre som ikke overholder Service Level Agreement:

Service level deviation