Velkommen til vores Dashboard Creator – et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at skabe, tilpasse og administrere dashboards efter dine behov. Denne artikel vil guide dig gennem de grundlæggende funktioner i Dashboard Creator, herunder hvordan du får adgang, hvor du finder det, og hvad du kan gøre med det.

Dashboards består af to elementer, for at forstå Dashboard-creatoren til fulde kan disse artikler læses:

1. Lav din Tabel

2. Sæt dit Dashboardet op

Hvordan får du adgang til Dashboard Creator?

For at få adgang til Dashboard Creator skal du først have de rette Permissions, for at få disse skal du kontakte din Admin-bruger, kender du ikke vedkommende kan du kontakte Support-teamet på mail Support@inact.io.

Har du permission til Dashboard Creator kan denne tilgås i Dashboard menu punket, se det her:

Hvis du har problemer med at finde det, kan du kontakte din administrator eller supportteamet for yderligere assistance.

Dashboard Creator

Hvad kan du gøre med Dashboard Creator?

Dashboard Creator giver dig mulighed for at udføre flere handlinger, herunder:

1. Lave et Dashboard fra bunden: – Klik på “+ New Dashboard.”
  2. Ændre Dashboards: – Vælg det ønskede Dashboard. – Klik på “Edit” for at foretage ændringer som.
  3. Kopiere Dashboards: – Find det Dashboard, du vil kopiere. – Vælg “Kopier” eller tilsvarende. – Tilpas det kopierede dashboard efter behov.
  4. Slette Dashboards: – Vælg det Dashboard, du vil slette. – Klik på “Slet” og bekræft handlingen.

Husk altid at gemme dine ændringer for at sikre, at de opdaterede dashboards forbliver tilgængelige.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behøver mere hjælp, er vores supportteam altid klar til at assistere dig.