Ved download data eksporteres dine data i komma-separeret csv-fil.

Når du åbner .csv filen i excel står data måske ikke som du er vant til. Her kan du følge simple trin til at konvertere det til et format du kender og kan arbejde videre med i excel.

Processen ser sådan her ud:

1. Download dit data fra ABC Cloud.
  2. Dobbeltklik på filen for at åbne den i excel
  3. Markér kolonne A
  4. Vælg Tekst til kolonner under Data fanebladet
  5. Vælg Afgrænset
  6. Vælg afgrænser: Komma
  7. Decimaltal: Komma eller punktum?
  8. Sæt input separatorerne og tryk ok
  9. Tilbage på trin 3. Tryk på udfør

Se processen her:

1. Download dit data fra Inact Now

Find den Rapport du gerne vil downloade og tryk på knappen her:
Download Data til CSV
Klokken i din menu vil ringe og vise en notifikation med det materiale du har downloadet når det er klar.
Download ready

2. Dobbeltklik på filen for at åbne den i excel

Dobbeltklik på filen for at åbne den i excel.

3. Markér kolonne A

Markér kolonne A

4. Vælg Tekst til kolonner under Data fanebladet

Data fanebladet

5. Vælg Afgrænset

6. Vælg Afgrænsere: Komma

Vælg Komma Afgrænset

7. Decimaltal: Komma eller punktum?

Vises dine decimaler anderledes end du ønsker (punktum i stedet for komma, eller omvendt) ændrer du dette på trin 3 i excel guiden under Avanceret.

komma eller punktum

8. Sæt input separatorerne og tryk ok

Sæt input separatorerne

9. Tilbage på trin 3. Tryk på udfør

Tilbage Til Trin3
Kontakt support@inact.io hvis du er i tvivl eller oplever problemer.