Inact Now behandler dine ERP data og beriger dem med informationer og analyser. Under menupunktet Download kan du hente dine data ned på din PC og arbejde videre med analyserne i ABC Analyzer eller excel.

Calculated.csv er en .csv fil med udvalgte data fra analysen, som du ønsker at overfører til dit ERP system.

Raw.csv er hele datagrundlaget som ligger til grund for dine analyser i Inact Now.

Project.abcx er filen til ABC Analyzer, hvor du kan ændre dine modeller og formler. Kræver licens til ABC Analyzer som du kan læse mere om her: ABC Analyzer.

Download Data